Чому сьгодні варто вивчати німецьку мову: причини для тих, хто має сумніви

Оновлено: 26.10.2021
nemeckij

Сьогодні, коли мовою міжнародного спілкування визнано англійську, бажання деяких присвятити свій вільний час вивченню німецької викликає, м’яко кажучи, подив. Однак прихильники такого рішення можуть надати цілу низку причин, що виправдовують бажання навчитися говорити мовою Гете та Шіллера, а також читати цих класиків в оригіналі. Спробуємо розібратися, наскільки німецька мова необхідна сучасній людині, і де можна вивчити її у дружньому колективі однодумців.

Не сумнівайтеся: час, витрачений на вивчення іноземної мови, обов’язково виправдає себе численними особистими та професійними можливостями, про які у сучасних умовах багатьом громадянам залишається лише мріяти.

Де можна знайти курси німецької у Києві

Німецький розмовний клуб у Києві запрошує всіх бажаючих удосконалити свої знання німецької під час живого невимушеного спілкування з носіями мови. До послуг студентів – затишна обстановка, привітне ставлення, можливість поговорити на різні теми для збагачення лексикону новими фразами та поняттями. Вже за кілька тижнів ви зможете оцінити різке зростання якості своїх знань та порадувати близьких новими успіхами у вивченні досить складної, але затребуваної мови.

Записатись

Які причини спонукають наших сучасників сидіти над підручниками німецької мови

  • Німецька вважається однією з найпоширеніших мов у Європі. Сьогодні її офіційний статус закріплений одразу у кількох країнах, популярних у туристів. Це Німеччина, Австрія, Ліхтенштейн, Швейцарія, Люксембург і Бельгія, відвідування яких дозволить знавцю німецької з легкістю порозумітися з громадянами і вирішувати питання, що виникають. Крім того, ви легко порозумієтеся з місцевими жителями при відвідуванні окремих регіонів Франції, північної Італії, Нідерландів, Данії, Румунії, Польщі та Чеської республіки.
  • Відвідування німецьких курсів може виявитися корисним для співробітників підприємств, які здійснюють експортно-імпортні операції спільно з деякими європейськими країнами. Ваш шеф обов’язково відзначить здатність з легкістю читати документи німецькою та спілкуватися із закордонними колегами, що може вилитися у солідну надбавку до заробітної плати та підвищення по службі.
  • Співпраця з німецькими компаніями є актуальною для багатьох підприємств України. Якщо ви зможете блискуче провести переговори, укласти необхідні угоди і домовитися про пільги на постачання матеріалів, комплектуючих, обладнання або готової продукції, відрядження до Німеччини стануть для вас регулярними, даруючи можливість ближче дізнатися про цю дивовижну європейську країну і побачити її численні пам’ятки.
  • Мешканці Німеччини дуже люблять мандрувати, нерідко зазираючи і в Україну. Якщо серед ваших друзів є німецькомовні гості, спілкування з ними перестане бути проблемою. Тепер ви зможете запросити їх на тривале проживання та виступити в ролі професійного екскурсовода, показавши всі місцеві визначні пам’ятки та розповісти про них цікаву історію мовою слухачів.
  • Для бізнесмена знання німецької мови відкриває необмежені можливості співпраці з провідними німецькими компаніями. Тим більше, що в Німеччині є офіси сотень провідних світових брендів, готових надати всім бажаючим патенти та обладнання для розширення сфери діяльності. Якщо ви володієте мовою, укладення договору та узгодження умов співробітництва не буде проблемою і не потребуватиме допомоги перекладача.
  • Німеччина – один із визнаних лідерів із друкування хороших книг. Художні новинки, відкриття у сфері науки та бізнесу, цікаві дослідження вчених зі світовим ім’ям вивчення німецької онлайн або з викладачем дозволить вам першим отримувати доступ до свіжих видань та читати їх в оригіналі, доки інші чекають на якісний переклад. А ще німецька є основною мовою тисяч тематичних сайтів у мережі, унікальний зміст яких може бути для вас дуже цікавим.
  • Німеччини нерідко виступає ініціатором обміну фахівцями та рядовими громадянами з метою вивчення мови та подорожей країною. Якщо ви освоюєте німецьку мову онлайн і мрієте перевірити свої знання на практиці, це може бути вашим найкращим шансом здійснити довгоочікувану подорож. Крім того, знання німецької відкриває для вас привабливі перспективи навчання у вузах Німеччини, яке буде абсолютно безкоштовним згідно з чинним законодавством.
Поділитись в Facebook Поділитись в Telegram
Ваша заявка на обратный звонок принята.

Замовити дзвінок

Ваше ім'я *

Ваш номер телефону *

Дата та час