Політика конфіденційності

Оновлено: 14.11.2021

Угода користувача. Конфіденційність персональних даних відвідувачів нашого сайту високо цінується нами, тому ми прагнемо використати всі можливості для її захисту. Використовуючи startstudy.com.ua будь-яким способом, ви даєте своє підтвердження та згоду на збір та обробку ваших персональних даних.

Дані, які ми збираємо. Заповнюючи форми онлайн-запиту, різних форм заявок, підписуючись на новини, заповнюючи анкети та проводячи інші взаємодії, ви залишаєте загальні дані та особисту інформацію.

Особиста інформація це, наприклад: ім’я, прізвище, контактні дані тощо. Ці дані користувачі залишають добровільно та свідомо. Наприклад, залишивши свої дані, користувач подає запит на додаткову інформацію від нас у вигляді консультації чи надання інформації.

Для замовлення послуги, отримання консультації, запису на курси або іншого виду взаємодії з нами, Ви повинні ознайомитись зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних», де розписані ваші права та обов’язки щодо обробки персональних даних, а також із цією Політикою конфіденційності та підтвердити свою повну згоду з цими умовами.

У разі вашої незгоди з Угодою користувача та даною Політикою конфіденційності, не залишайте свої дані.

Якщо ви бажаєте відкликати згоду на використання ваших персональних даних, надішліть запит електронною поштою info@startstudy.com.ua з темою листа «Персональні дані».

Користувач може в будь-який момент відмовитись від розсилки, в такому випадку дані будуть автоматично видалені з бази даних.

Навіщо нам персональні дані

Для спілкування із клієнтом. Ми можемо використовувати дані для зв’язку з вами, наприклад, повідомити важливі новини чи зміни в умовах роботи чи цінової політики. А також зв’язуватися з вами з метою обслуговування.

Для надання послуг. Ми також можемо використовувати дані, з метою виконання обробки запитів, заявок або інших видів звернення до нас, щоб надавати консультації та послуги,  для того, щоб задовільнити ваші інтереси та досягнути поставлених цілей.

Термін зберігання персональних даних. Ми маємо право зберігати дані згідно з термінами, встановленими законодавством України, а також, щоб реалізувати цілі Політики конфіденційності або до моменту їх видалення на ваш запит.

Захист персональних даних. Нами використовують загальноприйняті стандарти захисту інформації. Але ніхто не може дати 100% гарантії, оскільки ніхто не застрахований від злому системи.

Ви розумієте, що інформація, передана через інтернет, може бути небезпечною, тому ми не можемо гарантувати безпеку такої інформації.

Сайт startstudy.com.ua використовує Cookies та інформацію користувача сервісу Google Analytics.

Це робиться для збору інформації про відвідування відвідувачами різних сторінок сайту та їх переміщень, що дозволяє нам покращувати нашу роботу, орієнтуючись на уподобання користувачів.

Важливо враховувати, що повноцінна робота з нашим сайтом можлива при використанні Cookies, тому відключення файлів Cookies може призвести до неточної роботи сервісів або обмеженого доступу до вмісту.

Оновлення користувальницької угоди. Будь-коли ми маємо право змінити або оновити умови нашої політики. Як тільки ці зміни зроблено, вони набувають чинності. Ми не робимо повідомлення про зміни, тому перевіряйте, будь ласка, ці умови.

Сайти третіх осіб. На нашому сайті можуть бути гіперпосилання та інформація про сайти третіх осіб. Ми не можемо нести відповідальності за їхню політику конфіденційності

Поділитись в Facebook Поділитись в Telegram
Ваша заявка на обратный звонок принята.

Замовити дзвінок

Ваше ім'я *

Ваш номер телефону *

Дата та час